Voorbeeldig gedrag voor de wedstrijd, rellen met Antwerp-supporters na de wedstrijd Westerlo-Antwerp: een deel van de Antwerp-supporters moest dan toch nog een robbertje kunnen vechten. Plots waren ze vergeten dat de politie Zuiderkempen haar fiat gaf voor de wedstrijd. Die bekerwedstrijd zou toch ondanks de tereurdreiging doorgaan, de politie kon het met eigen volk aan. En dat was ook zo. Alles verliep tot in de puntjes voorbereid. Tot dan na de match een klein groepje van de harde kern uit de bol ging. De gevolgen waren groot: vier agenten en 2 stewards in het ziekenhuis.

Een agent liep een gebroken neus en oogkas op, een andere agent een gebroken arm. Twee stewards hadden verzorging nodig. Eén persoon werd aangehouden.

Er was ook schade in het stadion. In 't Kuipke zelf sneuvelden hekken, reclamepanelen en toiletten. De verantwoordelijken van KVC Westerlo lieten gisteren de schade noteren. Antwerp krijgt niet alleen de rekening voorgeschoteld maar mag zich ook aan een mogelijke sanctie van de voetbalbond verwachten.